Van oorsprong kom ik uit de ‘fashion business’ en deed ik jarenlang succesvol sales. Al was ik niet omzet gericht toch creëerde ik, onbewust, een setting waarin oprechte aandacht leidde tot resultaat.  Resultaat boekte ik ook als reisleidster in Griekenland en Kenia,  in de horeca, als intercedent, vestiging en accountmanager bij Randstad, als ZZP’er bij Fred de la Bretoniere tot zelfstandig uitvaartleidster aan toe kortom in vele branches rollen en functies.

Ik wisselde zo vaak van branche en rol omdat ik altijd dacht: “als ik dit of dat doe of ben dan…? Ben ik gelukkig of kom ik tot mijn recht”!
Iets in mij maakte dat ik altijd op zoek ging.

Zodoende ontwikkelde ik mij parallel aan mijn werkend/ buitenkant leven ook van binnenuit want het voelde in al die rollen of ik letterlijk een jasje aantrok en een ander deel van Christine thuis liet. Wie ben ik? Wat heb ik hier te doen? Wat zijn mijn talenten en wat brengt mij voldoening? Gaande weg gingen mijn binnenwereld en buitenwereld meer hand in hand en vielen tenslotte samen in de Transformatie Reisleidster die ik nu ben.

Sindsdien is het mijn missie anderen te begeleiden hun weg naar innerlijke groei in te slaan. Omdat de ervaringen en inzichten op die weg blijvend en uniek zijn. Je leven krijgt inhoud en betekenis je leert jezelf kennen en jezelf te zijn in alle omstandigheden.  Dit geeft rust en vrede.
Als ieder die weg gaat bereiden we de weg naar wereldvrede…