Chris&…Energy

Alles is energie en alles is één!
Ook zonder de wetenschappelijke bewijzen van de kwantummechanica of de studie esoterische wijsbegeerte was dit voor mij ‘vanzelfsprekend’.
Mijn hele leven ‘voelde’ ik of ‘wist’ ik hoe mijn omgeving in elkaar zat alleen kreeg ik daar nooit de bevestiging van en daarmee was het niet waar…
Pas toen ik de moed toonde mijn eigen weg te gaan zijn deze talenten van onbewust bekwaam ontwikkelt tot bewust bekwame instrumenten.

Door o.a. de afronding van mijn opleiding aan het Centre for ECOintention ben ik zelf het instrument geworden en kan ik diverse ingangen bewandelen om de ruimte tussen de materie te duiden en indien gewenst beïnvloeden. Dat klinkt als magie maar iedereen kan het en doet dat (on)bewust ook. Loop als experiment maar eens een hele dag met een glimlach rond of een dag met een bokkenpruik en ervaar het verschil.
Wat je zaait zul je oogsten…..

Bewustwording is waar het om draait en het in gebruik nemen van je intuïtie.
Ervaar en leer het zelf in een workshop.

Alles is energie materie =
99,999999999999% lege ruimte!

Energie + informatie = vormkracht

Mind Moves Matter

Het gras gaat niet sneller groeien als je er aan trekt wel als je er aandacht aan schenkt.

Boek: ‘Scheppend leven’
Hans Andeweg

Ik vond de workshop van dit voorjaar ontzettend inspirerend.
Wat ongelooflijk bijzonder om in zo’n mooie omgeving energie te voelen.
Natuurlijk „weet” ik het allemaal wel maar het echt ervaren en voelen is toch wel even andere koek.
Ik vond de begeleiding van Christine en Esther prettig en professioneel.
Ik ging moe maar voldaan naar huis.
In mijn dagelijks leven merk ik dat ik steeds weer terug kan vallen op deze workshop en dat het naar meer smaakt.
Heel fijn om zo bewust met energie bezig te zijn.
Wanneer is de volgende workshop?!

Mariska

Afgelopen zomer hebben we onder leiding van Chris en Esther een bijzondere belevenis gehad in de Waterleidingduinen. Door studie en werk ‘zit’ ik veel in mijn hoofd. s’Avonds ben ik vaak moe van het denken en kom ik nog tot weinig. Heerlijk om dan een ochtend met Chris en Esther op pad te gaan. Om energie te voelen, bij elkaar en in de natuur. Te wandelen vanuit je chakra’s. Ik had geen idee dat een aura voelbaar is.  Een bijzondere en ontspannende ervaring. Dankjewel Chris!

Marlou

Nou Chris, je eigen site in de lucht; prima hoor! Gefeliciteerd, helemaal goed.

Natuurlijk wil ik je graag een bijdrage aanbieden om wellicht te plaatsen bij de ‘testimonials’, zoals dat zo mooi en ‘duur’ heet. Of een ‘verklaring-van-goede-ervaring’, zo zou je het ook mogen noemen, wat mij betreft.

Want goede ervaringen heb ik met je, toen je besloot vanuit de opleiding ‘ECO-therapie’, bij Rijk Bols & Hans Andeweg (Inmiddels ‘ECO intention’ genaamd), bij mijn uitgeverijtje terecht te gaan komen. Via Hans, die me kende en vermoedde dat ik/mijn bedrijf nog wel een ‘balancering’ kon gebruiken. Nou dat was het wel toch? Even uitbalanceren. Helemaal mooi voor mij en natuurlijk bracht dat proces ook bij jou het nodige aan de oppervlakte. En daarbij speelde ik dan weer mijn rol. En grappig ook, dat vooral het zg. ‘Grootmoedersboek’ van Judith Moore preciés jou gaf wat je kennelijk van dit proces zélf nodig had en mocht ontvangen..! Het was een mooie ervaring, dankjewel daar nog steeds voor!

En dat ‘ontvangen’ deed je ook, meteen alles terugkoppelend naar je eigen situatie, wensen en hindernissen. Hindernissen die er natuurlijk alleen maar zijn, doordat jij/wij die ervan maken..! En natuurlijk bleek dat ook het geval te zijn bij zowel mijzelf, als de uitgeverij. Dankjewel voor je niet-aflatende toewijding, waarop ik werkelijk geen enkel punt van kritiek zou kúnnen bedenken, niet in de verste verte.. Voor mij ben je dan ook met lof geslaagd voor je missie in contact met mij(n uitgeverij). Dank daarvoor! En zo geloof ik dat je nieuwe project ook gaat slagen, met veel ‘ter lering ende vermaeck’ daarin opgesloten; geniet ervan!

Tot slot wens ik je alle succes toe op deze reis, die dus net begonnen is. En dat je jezelf ‘reisleidster’ noemt, zegt natuurlijk ook al weer een boel, mevrouw.. Maar bedenk dat volgens velen de Grote Reis dit ter lering in petto houdt: ‘Het doel van de reis is niet het reisdoel, maar de reis ZELF’… Alle goeds Chris en maak er wat moois van!

Guido Jonkers Uitgever WantToKnow.nl Dophins & Whales publishing bvECOintention afstudeerproject 2014